Més incorporacions a Business Tic

12/09/2012

Volem compartir amb tots vosaltres una nova incorporació al nostre equip que ens omple d’il·lusió perquè ens fa més forts i sobretot més professionals. Després d’haver col·laborat estretament i demostrant la seva professionalitat durant els inicis de la nostra empresa en Jordi Pallarols ha entrat a formar part de Business Tic Consultoria com a Director Tècnic i de Consultoria.

En Jordi porta més de 12 anys en el sector informàtic. Havent cursat Enginyeria Tècnica en informàtica de Gestió , té una llarga experiència en formació (Mellow Yellow –Taradell-,  Infocentre –Vic- i Ajuntament de Calldetenes) , també va formar part com a soci de l’empresa Victobit Informàtica  com a tècnic de sistemes i desenvolupament de pàgines Web.

Des de l’any 2006 fina ara ha estat a en una empresa del sector TIC, primerament al departament de sistemes com a tècnic implantant tots tipus de sistemes i infraestructures informàtiques: servidors,  xarxes, control de presència, càmeres de videovigilància, reparació d’equips, etc... i des del 2009 va passar a formar part de l’equip de consultoria de software implantant l’ERP SAGE LOGIC CLASS i SAGE MURANO, realitzant desenvolupaments específics sobre aquests per adaptar-los a les necessitats de cada client, fent la formació i suport directa a l’empresa i realitzant totes les tasques d’anàlisi i consultoria necessàries per la seva implantació.

 jordiweb.jpg

jordi@btic.cat

 

 

Comentarios

Business Tic Consultoria